Telephony Management System

Kommunikációs költségelemzés felsőfokon

Soft-Ex: Ringmaster – SwitchMinder – Optimiser

 • Szeretne bővebb információt belső kommunikációjukról?
 • Szeretné megtudni kollégái telefonos terheltségét?
 • Szeretné a költségeket szervezeti egységek vagy ügyfelek felé költségesíteni?
 • Szeretné megtudni mennyire kihasználtak vonalai?
 • Szeretné több telephely távközlési költségeit egy rendszerrel, egy helyről figyelni?

A Soft-Ex telefonos menedzsement alkalmazása, a Ringmaster/SwithcMinder/Optimiser segít ebben.

A Soft-Ex költségelemző és hívásanalizáló rendszer előnyei:
 • Nagyon egyszerűen és könnyen kezelhető, amelyről egy grafikus kezelőfelület gondoskodik.
 • A hívásadatokat a számítógép azonnal feldolgozza és frissíti adatbázisát, azaz a kagylóletétel után pár másodperccel, már lekérdezhetők a beszélgetés adatai.
 • A kiválasztott riportok rendkívül gyorsan futnak le. 1-10 másodperc alatt megkapjuk az általunk kiválasztott listát (kb. 1 hónapnyi beszélgetésre vonatkoztatva).
 • A riportokat futtathatjuk közvetlenül a képernyőre, nyomtathatjuk, menthetjük file-ba (Excel, HTML formátumba), vagy küldhetjük mail-be egyetlen kattintással.
 • A riportok futtatása időzíthető. Így például beállítható, hogy a kiválasztott riportokat minden hónap adott napján a megadott e-mail címre automatikusan elküldje a számítógép.
  Több mint 35 féle előre beállított riporttípus közül választhatunk és magunk is készíthetünk riporttípusokat.
 • Az általunk készített riporttípusok elmenthetők és ettől kezdve egyetlen kattintással futtathatók.
 • A Browser opcióval WEB alapon készíthetünk riportokat. Különböző jogosultságú felhasználókat állíthatunk be (Pl.: Admin: mindenkit riportozhat; Manager: saját osztályához tartozókat riportozhatja; User: csak a saját hívásait riportozhatja).
 • A SwitchMinder opcióval riasztásokat küldhet a számítógép, például ha nem érkezik hívásadat; ha nincs elegendő hely a merevlemezen; ha csökken a szabad portok száma; ha egy hívás túl drága; ha egy hívás túl hosszú; … stb. Természetesen itt is lehetőségünk van egyéni riasztások beállítására.
 • Az Optimiser opcióval teljes WEB alapú adminisztrálást végezhetünk. Például módosíthatjuk a mellékszámokat / trunk számokat / kódokat, vagy újak vehetünk fel, törölhetjük a régieket. Módosíthatjuk a neveket, beállíthatjuk a főosztályokat, osztályokat, létrehozhatunk újakat, törölhetünk régieket…

TelegraM Kft. az ír Soft-ex Telecom méltán piacvezető szoftvereivel, hazai kizárólagos disztributorként biztosítja a kommunikációs költségek figyelését, belső elszámoláshoz nélkülözhetetlen megoldásait.

Egy telephely kommunikációs rendszereit figyelve, a sok telephelyes vállalatok egységes felügyeletét is ellátva, nagymértékben hozzájárul a kommunikációs szokások, költségek átláthatóságához, melynek eredményét felhaználva, jelentős, hatékonységnövelő, költségoptimalizálást lehet elérni. Nagyon fontos a távközlési szolgáltatók számlázási tévedéseinek ellenőrzése is.

Három szinten biztosítja a költségelemzést:

Ringmaster

A webes felülettel rendelkező RingMaster minden felhasználónak saját hozzáférést biztosítva lehetővé teszi kommunikációs költségeinek napi figyelését. A magán és hivatali hívások megkülönböztetését, osztályok, főosztályok létrehozásával segíti átlátni a kommunikációs költségek alakulását.

A riportok webes felülettel érhetőek el, átlátható, beszédes formátumuk nem igényel szakmai hozzáértést. MultiSite-os változata több telephely önálló kommunikációs rendszereinek adatait is úgy kezeli, mintha egy helyről kapná azokat.

SwitchMinder

A SwitcMinder a webes alaphoz képest olyan szolgáltatásokat biztosít, mely a költségek alakulását folyamatosan figyeli, és riasztási üzenetek generálásával jelzi is egy küszöbérték elérését. Ez az üzenet lehet email, SMS.

Optimiser

Ezzel a verzióval valamennyi távközlési szolgáltató adatait feldolgozva, egy kézben tartható a költségelemzés. Az Optimizer lehetővé teszi a GSM szolgáltató(k) hívásrészletezésének feldolgozását is, így egy személyhez tartozó vezetékes és mobil telefonon generált költségek könnyen összesíthetők az elszámolás, könyvelés tekintetében.

További információk, tájékoztatók

Soft-Ex

Ringmaster prospektus

Kezelési leírás

Egyéb a termékkel kapcsolatos kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat.