Yealink SIP

A Yealink SIP rendszerfüggetlen telefonjai a legtöbb IP alközponthoz és platformhoz (Asterisk, Broadsoft vagy Deverto IP centrex, stb.) használhatók. Kiváló minőségük és fejlett technológiájuk, gazdag funkcióválasztékuk miatt keresett készülékek. Nem véletlen, hogy a Yealink a világ második SIP telefongyártója lett.

A Yealink SIP telefon portfólió gazdag típusválasztékot kínál asztali telefonok, konferenciatelefonok és egycellás SIP DECT készülékekből. Ezekhez sokféle kiegészítő (bővítő modulok, WiFi, DECT és Bluetooth adapterek, DECT ismétlők, stb.) társul.

ASZTALI TELEFONOK

Két sorozat választható, a T2 –es klasszikusabb és a T4-es elegáns formavilágú család.

Yealink T2 –es sorozat

A Yealink T2 –es sorozat belépő készülékei az egyvonalas SIP-T19P E2 és a kétvonalas SIP-T21P E2. Mindkét készülék biztosítja az összes alapvető igény kielégítését, mint például a PoE táplálás, beépített PC port, kihangosítás, províziós lehetőségek, stb. A SIP-T21P E2 már HD hanggal és háttérvilágításos képernyővel és két programozható vonali gombbal rendelkezik.

A SIP-T23G már három vonalas, gigabites PC portos professzionális telefon.

A SIP-T27G gigabites 6 vonalas telefon, 21 programozható gombbal, LCD bővítő panel képességgel, USB porttal a Bluetooth vagy WiFi dongle számára, de akár hangrögzítéshez is. Ideális választás sokat telefonálóknak, recepciósoknak, asszisztenseknek, középvezetőknek.

A SIP-T29G már felső kategóriás, színes gigabites telefon, mely az összes kényelmi funkciót biztosítja.

Yealink T4 –es sorozat

A Yealink T4 –es sorozat az elegáns, modern dizájnról egy pillantásra felismerhetőek.

Professzionális készülék a SIP-T40P/G háromvonalas telefon,

A SIP-T41S és SIP-T42S csak abban térnek el egymástól, hogy a T42S már gigabites PC portot tartalmaz. 12 vonalat kezelnek, USB portjuk a Bluetooth vagy WiFi dongle, illetve beszélgetésrögzítés funkciójára használható.

A SIP-T46S színes gigabites vezetői telefon, 10 programozható, lapozható gombbal alkalmas a gyors tárcsázásra és speciális funkciók egy érintéssel történő eléréséhez. Támogatja az elegáns, színes LCD képernyős EXP40 bővítő modult.

A csúcstelefon a SIP-T48S színes érintőképernyős készülék. Mindent tud, amit a legfelsőbb IP telefon kategóriában nyújtani lehet, elegáns megjelenésével a vezetői asztal dísze.

Yealink SIP-DECT telefonok

A Yealink SIP-DECT készülékek szabad mozgást biztosítanak, így kiváló eszközök az asszisztensek, biztonsági őrök, raktárosok munkájának segítéséhez.

A Yealink W60P a legújabb modell, a bázisállomásra akár 8 készülék is regisztrálható, mindegyik akár egyszerre is használható. W56H kézibeszélőkkel bővíthető az 1 db bázist, 1 db kézibeszélőt és 1 db asztali töltőt tartalmazó W60P csomag.

A Yealink W56P –re 5 készülék regisztrálható, amelyből egyszerre négy használható. W56H kézibeszélőkkel bővíthető.

A Yealink W52P –re szintén 5 készülék regisztrálható, amelyből egyszerre négy használható. W56H kézibeszélőkkel bővíthető.

Ha az egy bázisállomás nem tudja lefedni a szükséges területet, akkor az RT10, RT20 és RT30 ismétlőkkel a hatótávolság növelhető.

Mindegyik készülék kihangosítható, fejbeszélő kimenettel rendelkezik, színes képernyőjükön könnyen használható menürendszer segíti a használatot.

Yealink IP konferenciatelefonok

A CP960 –nal a Yealink a felhasználó-központú tervezés filozófiáját valósította meg. Az Y alakú felső kategóriás konferenciatelefon az egyszerű használat és a kifinomult funkciók kombinációjával tökéletes bármely csapatmunkához, különösen a közepes és nagy konferenciatermekhez. A kristálytiszta hangminőség mellett a beszélgetés természetes és tisztán érthető bármely környezetben, de külső hangrendszert is csatlakoztathat hozzá, ha szükséges. A Yealink CP960 vezeték nélküli és vezetékes párosítást biztosít a mobil készülékeknek – okostelefon vagy PC/tablet csatlakozhat Bluetooth-on és USB Micro-B porton keresztül.

Beépített hangrögzítési funkciója akár 100 órányi beszélgetés rögzítésére is alkalmas, de USB csatlakozóján keresztül külső eszközre is készíthet hangfelvételt. Nagyobb lefedettség eléréséhez további két vezeték nélküli vagy vezetékes külső mikrofon csatlakoztatható a CP960 készülékhez.

A Yealink CP920 az egyszerű használat és a szofisztikált funkciók ötvözetével testesíti meg a kis- és közepes méretű tárgyalók tökéletes konferencia megoldását. Kristálytiszta hangminőségével természetes és élvezetes beszélgetéseket folytathat le a tárgyalóteremben. Amellett, hogy Bluetooth-on keresztül mobiltelefonnal párosítható, CPN10 PSTN Box-szal kiegészítve remek választás azoknak is, akik analóg fővonalat vagy alközponti mellékállomást használnak, így később azonnal áttérhetnek az IP vonal használatára. Egyszerű, kedvező árú, mégis karakteres készülék a kis és közepes méretű konferenciatermekbe. Érintőpados hagyományos billentyűkkel rendelkezik a felhasználóbarát kezelés érdekében. A Yealink zajszűrési technológia tehermentesíti az üzleti beszélgetéseket a nem kívánatos háttérzajok alól, így semmi sem terelheti el a figyelmet. A beépített 3 mikrofonnak köszönhetően a készülék 6 méteres lefedettséget tudhat magáénak, 360 fokban. A CP920 konferenciatelefon akár 5, különböző helyről csatlakozó résztvevőt is ki tud szolgálni. Bluetooth-on keresztül mobiltelefont, hordozható vagy asztali számítógépet párosíthat a konferenciatelefonhoz, továbbá képes egyesíteni az okostelefon, PC, SIP és PSTN vonalat egy hibrid, Egységes Kommunikációt megvalósító konferenciabeszélgetés keretében.