Kiegészítő billentyűzet

Az Aastra M675i bővítőmodult arra tervezték, hogy fokozzák a 67xi sorozatú SIP telefonok teljesítményét és rugalmasságát. Akár három modul is használható a 6755i, 6757i telefonokkal, amelyek így együttesen nagy teljesítményű, sok szolgáltatást adó konzolt alkotnak. A modulok a telefon tápellátását és jelzésrendszerét használják, nincs szükség további vezetékezésre. A recepciósok, adminisztratív asszisztensek, call center ügyintézők, sokat telefonáló felhasználók és vezetők számára tervezték őket, akiknek rendszeresen, nagy mennyiségű hívást kell figyelniük és kezelniük. A M675i bővítőmodul intelligens választást jelent valamennyi céges IP környezetben.

Műszaki jellemzők és szolgáltatások

Rugalmas szolgáltatások

Az M675i modulon egy LCD kijelző található, amely mellett 20db LED állapotjelzővel ellátott progamozható gomb van, ezt kombinálva a három lapozó gombbal összesen 60 szolgáltatás érhető el, mint például a gyorstárcsázás, több vonal tartásban, foglaltságjelző lámpatabló (egy telefonon legfeljebb 50), párhuzamos vonalak és “ne zavarj”.

Egyszerű telepítés

Mivel a tápellátás is és a jelzések átvitele is közös a 67xi telefonokkal, a bővítő egységek egyszerűen hozzáadhatók anélkül, hogy külön installálásra vagy kábelezésre lenne szükség. A konfigurálás egyszerűen a webes felhasználói felületről, vagy a telefon konfigurációs fájljával történhet.

Bővíthetőség

A 6755i, 6757i modellekhez akár három modul is használható, ami 180 programozható funkciót jelent. Az alkalmazás egy egységgel indulhat, és ahogy az igények növekednek, úgy lehet többet hozzáadni.