DECToverIP

A DECToverIP megoldás lehetővé teszi a DECT mobilitást IP alapú hálózaton. A hang és adat konvergenciájának egy közös infrasturktúrában és hálózatban történő alkalmazása újrarajzolja az alközponti piacot.

Egy integrált megoldásban, a DECToverIP és a WLAN kombinációja további rugalmasságot és mobilitást biztosít ugyanabban az IP hálózatban. A DECT használata a legjobb hangminőséget biztosítja, míg ugyanabba a bázisállomásba integrált access point a tökéletes vezetéknélküli adatátvitelt is lehetővé teszi.

A képen látható a megoldás elvi vázlata. Bármilyen kommunikációs rendszer, mely támogatja a SIP melléket, támogatja a DECToverIP megoldást. Az Aastra kommunikációs rendszerek tartalmazzák az RFP Mobility Management szolgáltatást, mely a DECToverIP vezérlését biztosítja. Egyéb esetekben egy webes felülettel lehet önállóan menedzselni. Az első RFP bázisállomás a Master, mely a többi bázisállomás menedzselését is biztosítja.

A DECToverIP egy SIP szolgáltató fővonalával egy önálló alközponti megoldást is biztosít. Saját cordless készüléke van, de alaphívás szinten minden GAP szabványt támogató cordless készülékkel együtt működik.

A DECToverIP megoldás képes integrálni a távoli telephelyeket, biztosítva a telephelyeken (vagy raktárokon) belüli mobilitást, és könnyű megvalósíthatóságával hozzájárul a távmunkahelyek kialakításához.

Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ismertetők:
Aastra SIP DECT 142
SIP DECT
RFP32_34 adatlap