IP megoldások

IP PBX – IP Networking – IP mellékek

Az Aastra-Ericsson üzleti kommunikációs megoldások egyik sarok köve a konvergencia. A tradícionális digitális kommunikációs megoldások IP infrasturkturán történő megvalósítása jelentős távlati lehetőségeket biztosít a felhasználóknak.
Az IP (VoIP) megoldás több területet érint. Nagyon fontos ezek pontosítása.

Ahhoz, hogy Interneten keresztül hívjunk valakit (valóban kedvező költséggel), elegendő egy VoIP szolgáltatót keresni, a vállalati kommunikációnek ehhez csak fővonali oldalon kell kapcsolódnia.

Telephelyen belüli IP kommunikáció a meglévő LAN hálózaton kihasználását jelenti, itt komoly infrastruktúra javasolt. Ami elérhető egyszerű digitális rendszerkészülékkel, komolyabb rendszerkészülékkel, analóg eszközökkel egy passzív kábelhálózaton keresztűl, azt IP eszközökkel kell kialalkítani, aktív hálózati végpontokat igényelve.

Fontos kérdés: szükség van erre?

Az igen válasza esetén feltételezzük, hogy alapos megvalósulási tanulmány eredményeképpen ez a költséghatékonyabb megoldás. Amennyiben bizonytalan a válaszban, keressen bennünket.

Telephelyek közötti adatkapcsolat kommunikációs kihasználása IP WAN hálózaton keresztűl. Független a belső, telephelyenként alkalmazott technológiától (analóg, digitális, IP), kihasználja azt, ami már elérhető. Talán a sávszélesség bővítése szükséges.

Fenti IP alkalmazási területek megoldásaink alapszolgáltatásai közé tartozik. A kialakítások költségei a kívánt szolgáltatások megfogalmazása után pontosíthatók. Ehhez javasoljuk szakemberrel történő konzultációt, melyet TelegraM Kft. díjmentesen biztosít.

Bővebb információért hívja ügyfélszolgálatunkat, kérje ingyenes tanácsadói szolgáltatásunkat.