Aastra 67xxi SIP IP telefonok

Készülékek megtekintése

Az Aastra, mint a világ egyik vezető készülékgyártója folyamatosan bővíti IP (SIP) telefon portfolióját. Ezek a stílusos, kiemelkedően magas minőségű készülékek mind a vállalati felhasználók, mind pedig az IP szolgáltatók számára optimális megoldást nyújtanak széles körű szolgáltatásaiknak köszönhetően. Az Aastra IP készülékeket a versenytársak hasonló modelljeitől a minőség mellett elsősorban rugalmasságuk különböztetik meg.

AASTRA HI-QTM AUDIO TECHNOLÓGIA

Ez az innovatív, kizárólag szoftver alapú megoldás jól érzékelhetően magasabb hangminőséget biztosít a 67xi SIP telefonok használata során. Az Aastra Hi-QTM Audio egy akusztikai optimalizációs eljárás, az összes piacon lévő 673xi és 675xi SIP telefonnal kompatibilis, és a versenytársainál lényegesen valósághűbb hangátvitelt és gazdagabb hangszínt biztosít a G.722 szélessávú kodek iparági ajánlás használatával. Aastra Hi-Q TM Hallgassa meg a különbséget!

TELJES KISZOLGÁLÁS AZ IP SZOLGÁLTATÓK ÉS RENDSZERINTGRÁTOROK SZÁMÁRA

Talán nem véletlen, hogy a legtöbb VoIP alkalmazásszoftver-szállító, nyílt forráskódú szoftveres alközpontok rendszerintegrátorai előszeretettel használják és ajánlják ezeket a típusokat. Az Aastra 67xi telefonok fejlett XML-képességeivel elérhetővé válnak a testreszabott és hatékonyságot javító alkalmazások. Az XML-böngésző határtalan lehetőségeket biztosít az egyéni menük, a konferencia-kezelő műveletek, a beépített telefonkönyvek, hírcsatornák vagy akár az egyedi és iparág-specifikus megoldások kialakítására. Az Aastra megoldások együttműködésre való törekvését jól mutatja, hogy a 67xi telefonsorozatot úgy alakították ki, hogy könnyedén integrálhatók és telepíthetők legyenek az Aastra saját IP-rendszerei mellett a Broadsoft, Metaswitch, Nortel, különböző Asterisk-alapú megoldások (Trixbox, Elastix, stb.), 3CX és más VoIP rendszerekhez. A Digium Asterisk Premier Interoperability Partner, Broadsoft Access Solutions Partner státusz és más iparági együttműködések garantálják a rendszerintegrátorok, IP szolgáltatók és telepítők eredményességét és a vevőik megelégedettségét. Az Aastra 67xi család tagjai a különböző 673xi és 675xi készülékek, valamint az M670i és M675i billentyűzet-bővítő modulok.

Közös műszaki jellemzők és szolgáltatások

XML támogatás

A 67xxi készülék XML böngésző képessége egyedi szolgáltatások és alkalmazások elérését teszi lehetővé. Az Aastra által biztosított fejlesztő eszközökkel és segédletekkel elkészítheti saját egyedi szolgáltatásait. Ez a képesség a 67xxi számára korlátlan lehetőségeket biztosít egyedi és speciális szolgáltatási igények kielégítésére, CTI alkalmazások és más integrációk használatára a készülék kijelzője és billentyűzete használatával. Egy rövid videó az XML bemutatására.

Fejlett híváskezelés

A bővített tárolási kapacitású személyes telefonkönyv és hívásnapló az Aastra 67xxi használói számára sok száz telefonszám elérését teszi lehetővé néhány gombnyomással. A kényelmi szolgáltatások, mint például a hívásváltogatás, átkapcsolás, hívástovábbítás, hívásvárakoztatás, intercom és a 3 résztvevős konferencia, a hívások kezelését teszi kényelmesebbé és gyorsabbá.

Kiemelkedő hangminőség

A 67xi IP telefon sorozat minden tagja kétirányú kihangosítást kínál kiváló hangminőséggel. Az Aastra Hi-QTM audio egy akusztikai optimalizációs eljárás, az összes piacon lévő 673xi és 675xi SIP telefonnal kompatibilis, és a versenytársainál lényegesen valósághűbb hangátvitelt és gazdagabb hangszínt biztosít a G.722 szélessávú kodek iparági ajánlás használatával.

Egyszerű telepítés

Az Aastra 67xxi tervezési alapelve és kivitele olyan módon támogatja a telepítést és a konfigurálást, hogy az Önnek a legkevesebb időt és költséget jelentse. Könnyen létrehozható konfigurációs fájlok, bármely szövegszerkesztő használata és a kommunikációs protokollok széles tárháza lehetővé teszi a telefonok egyedi és központi konfigurálását.

Készülékek

Aastra 6730i/6731i
Aastra 6730i/6731i

Különleges értékek egy belépő szintű telefonban

Aastra 6735i
Aastra 6735i

HD Audio és GigE egy bővíthető IP Készülékben

Aastra 6737i
Aastra 6737i

HD Audio és GigE egy rendkívül fejlett funkciókkal rendelkező bővíthető IP Készülékben

Aastra 6739i
Aastra 6739i

Kiemelkedő jellemzők egy fejlett, csúcskategóriás vezetői telefonban

Aastra 6753i
Aastra 6753i

Különleges értékek egy belépő szintű telefonban

Aastra 6755i
Aastra 6755i

Különleges értékek egy fejlett szolgáltatású, bővíthető IP telefonban

Aastra 6757i
Aastra 6757i

Különleges értékek egy teljes szolgáltatásválasztékú, bővíthető IP telefonban

Aastra M670i
Aastra M670i

Kiegészítő billentyűzet

Aastra M675i
Aastra M675i

Kiegészítő billentyűzet