Miért a TelegraM?

Az 1985 ben alakult, teljesen magyar tulajdonú vállalat.

A 15 fős vállalkozás 1994 óta közvetetten, 2001 óta az Ericsson Enterprise AB közvetlen magyarországi disztribútoraként, majd a 2008-as akvizíciót követően, melyben az Aastra Technologies Ltd. felvásárolta az Ericsson teljes vállalati kommunikációs ágazatát, mint Aastra képviselet működött. 2014-ben egyesült a Mitel és az Aastra, és 2015-től már teljes egészében Mitel néven a világ egyik legnagyobb és legátfogóbb telekommunikációs vállalkozásának partnere ként dolgozik. Egy kiváló termékcsaláddal és a hozzá kapcsolódó magas szintű szolgáltatásokkal kívánja szolgálni Partnereit. Ez hosszú távú stratégiájának alapja.

Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben, mindig törekszik a legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosítására.

A szolgáltatásokat biztosító munkatársak nagy tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek, és folyamatos szakmai továbbképzéssel biztosítja üzleti Partnereinek igényeit maximálisan kiszolgálni.

Korszerű, hatékony, testre szabott megoldásokat kínál Partnerei üzleti kommunikációval kapcsolatos igényeire és problémáira.

Országos partner és szervízhálózattal rendelkezik, teljes körű üzemeltetéssel, karbantartással, biztosítjuk a stabil kommunikációt.

Visszavásárlási garanciával kockázatmentes beruházást biztosít.

Figyelemmel kíséri a gyártók fejlesztési irányait, és a piac alakulását, ezzel is támogatja Partnerei fejlesztési elképzeléseit.