Beszélgetés rögzítése – üzleti megoldás

Az üzleti élteben nagyon sok területen találkozhatunk olyan tájékoztatással, hogy beszélgetésünket rögzíteni fogják. Ennek megoldása a hangdokumentálás. A hangdokumentálás alappillére a beszélgetés rögzítését ellátó egység, mely lehet a kommunikációs rendszerbe integrált, de lehet teljesen független megoldás is.

Recall ALL

DSR hangrögzítő

A kommunikációs rendszereink integrált szolgáltatása az üzleti célú, saját felhasználásra történő rögzítést támogatja. Egy informálisabb beszélgetésen elhangzó, fontos paraméterek későbbi lejegyzetelését biztosító, a telefonbeszélgetésre nyugodtan koncentrálható munkatárs számára nélkülözhetetlen szolgáltatás.

A telefonos ügyfélszolgálatok, ügyfélkapcsolatok, hivatalos rendelésfelvételek későbbi reklamációjának vizsgálati támogatását professzionális, erre a célra tervezett hangrögzítéssel kell megoldani.

TelegraM Kft. a hazai és nemzetközi sikereket is maga mögött tudó, DSR megoldásokat integrálja teljes körű, ezt a szolgáltatást is magába foglaló megoldásaiba.

A megbízhatóság mellett nagyon fontos szempont az egyedi igények megbízható és rövid határidőre történő teljesítése. Egy hazai fejlesztésű, gyártású termékkel lehet ezt a leghatékonyabban felvállani, mely kiegészítő integráció minden nagyobb vállalat kiválasztási alapszempontja lehet.

A DSR hangrögzítő berendezései valamennyi ismert jelzésrendszert kezelik, könnyen illeszthető a saját protokollokat használó digitális kommunikációs rendszerek rendszerkészülékeihez is. Ma az IP felületen történő hangrögzítés nem igényli a közvetlen hardveres jelenlétet sem.

További információk, tájékoztatók:

A gyártó oldala

SB601 termékismertető

Archiváló központ adatlap

Egyéb a termékkel kapcsolatos kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat.