Első osztályú IP-telefon, amelyet antimikrobiális műanyagok védenek.

Készülék jellemzők:

  • Antimikrobiális kezeléssel védett műanyagok felhasználásával épült, amelyekről kimutatták, hogy gátolják a vírusok és baktériumok szaporodását a telefon felületén akár 99,9% -kal *
  • 3,5 “QVGA (320×240 pixel) színes kijelző
  • 18 vonal támogatása
  • Kiváló minőségű full-duplex kihangosító
  • Környezetérzékeny programbillentyűk
  • Natív EHS / DHSG analóg fülhallgatótámogatás

A Mitel „pajzs” ikon jelzi a telefonon és a kézibeszélőn annak azonosítására, hogy a telefon műanyag BioCote® antimikrobiális kezeléssel védett.

A 6920t IP telefon műanyagból készül, amelyet a BioCote Limited ezüst alapú kezeléssel védett, amely akár 99,9% -kal gátolja bizonyos vírusok és baktériumok szaporodását a telefon felszínén. Ideális olyan felhasználók számára, akik nemcsak modern dizájnt, hanem rugalmas és magas színvonalú kommunikációs élményt nyújtó telefont is igényelnek. A 6920t készüléket az alapoktól fogva úgy tervezték, hogy kivételes HD hangélményt nyújtson kiváló minőségű full-duplex kihangosítóval, támogatja mind az USB és analóg fejhallgatókat egyaránt. A 6920t intuitív felhasználói élményt nyújt éles, nagy felbontású, 3,5 hüvelykes színes LCD kijelzőjén, valamint programozható és kontextus-érzékeny gombjain keresztül.

Újratervezett kézibeszélő

A telefon egy újratervezett kézibeszélővel rendelkezik, amely minimalizálja a réseket és lyukakat, amelyek csírákat, szennyeződéseket és piszkot gyűjthetnek. A kézibeszélő sima felülete és a vezetékes zsinór megkönnyíti a tisztítást, elősegítve a higiénikusabb készülék használatát

Antimikrobiális tesztelés 

A telefon műanyag felületeit a BioCote vegyület kezelése védi, amely akár 99,9% -kal gátolja a vírusok és baktériumok szaporodását a telefon felületén * a következő ISO-szabványok szerinti független laboratóriumi tesztek szerint:

  • ISO 22196-2011**
  • ISO 21702-2019**

Megjegyzés: A BioCote® technológia nem védi a felhasználókat vagy másokat a mikrobákat okozó betegségektől, beleértve a COVID-19-et sem, és nem helyettesíti a jó higiéniai és / vagy tisztítást.