üres

Eljött az idő, hogy a technológia fejlődésére kedvező feltételekkel reagáljon.

Régi, mindmáig BusinessPhone rendszert használó ügyfeleinek a Mitel és a TelegraM Kft. egy négy hónapig tartó „Televolúció” kampány keretében kiemelten magas migrációs árkedvezményt kínálva szeretné megköszönni az évek óta tartó partneri viszonyt.

Öt ok amiért érdemes kommunikációs rendszerét újra cserélni:

1

Folyamatosság

Miért kéne kicserélnem egy jól működő telefonrendszert?
Ennek a kérdésnek a megválaszolása természetesen az Ön feladata. Mindamellett megjegyezzük, hogy a BusinessPhone több évtizedes életútja végéhez érkezett. A rendszer fejlesztése 2012-ben befejeződött, a rendszertámogatás 2015 év végével megszűnik. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy meglevő rendszerét nem használhatja tovább, de az új fejlesztések, szolgáltatások, készülékek már nem lesznek elérhetőek régi rendszerén.
Ennek már akár rövid- vagy középtávon hatása lehet elérhetőségükre és így üzletmenetükre. Ne feledje, a partnerekkel történő kapcsolattartás legfontosabb eszköze még ma is a telefónia, ami napjainkban éppen forradalmi változásokon esik át.

2

Valós megtakarítások

Egy lehetséges váltáson gondolkodva, figyelembe kell venni azokat az azonnali megtakarításokat, amik rövid időn belül jelentkezhetnek. Jelenlegi rendszere valószínűleg költséges ISDN összeköttetéseket használ. Kérjen ajánlatot hálózati szolgáltatójától arra, hogy hogyan csökkenthetők költségei, ha telephelyei közötti kapcsolatot SIP trönkkel, vagy IP összeköttetéssel valósítják meg. Bizonyos esetekben ez akár 25% azonnali megtakarítást is jelenthet havi telefonszámlájából. Mindezt úgy, hogy közben a cég belső kommunikációja jóval produktívabb lehet.

3

Intelligens munkaszervezés

Mindegy, hogy cége milyen iparághoz tartozik, a telefon talán a legfontosabb eszköz az üzleti életben, amin keresztül elérhetik Önöket. Napjainkban az üzleti kommunikáció forradalma zajlik. Az olyan szolgáltatások, mint az okos telefonok teljes integrációja a rendszerbe (egy hívószám az összes elérhetőségre), vagy csatlakozás a vállalat üzleti szoftveréhez (pl. értesítés, ha a vevő kifizette a számlát), ma már mindennapos igények. További lehetőségek között említhetjük a vertikális megoldások alkalmazását, például az egészségügyben vagy a szállodaiparban.
Mindezeknek azonnali hatása van az elérhetőségükre és belső folyamataik hatásfokára és mindezt alacsonyabb költségszint mellett.
A Mitel MiVoice Office 400-ra történő váltás nem csak azt jelenti, hogy a legújabb technológiát használhatja, de olyan funkcionalitást és szolgáltatásokat kínál, amik előző rendszere megvásárlásakor még csak a fejlesztők távoli elképzeléseiben szerepeltek.

Beruházás vagy működési költség? Ön dönt!

Manapság, amikor a szoftver és az IT szolgáltatásokat tipikusan fix havi áron kínálják (beleértve a karbantartást és a támogatást is) a távközlési cégek is elmozdultak ebbe az irányba. Jelen esetben ez azt jelenti, hogy a csere elvégezhető akár egyszeri beruházásként, akár alacsony havi díj fizetése ellenében. Bármelyiket is választja, lehetősége van régi telefonkészüléke- inek további használatára, ami (mivel az új készülékek jelentős részét tehetik ki a beruházásnak) további megtakarítást jelenthet a hívásköltségek csökkentése mellett.

Mindig az elérhető technológiai csúcson anélkül, hogy tennie kellene érte

Avégett, hogy MiVoice Office 400 rendszere mindig naprakész legyen, ajánlatunknak része a szoftverfrissítési garancia (SWA) is. Használatával Ön automatikusan hozzájut az új szoftver verziókhoz és funkcionalitásokhoz – megbízható támogatási háttérrel. A szoftver centrikus kommunikáció felé haladva ez megóvja Önt a jövőbeni (kellemetlen) meglepetésektől és váratlan költségektől.

0

…és mindezek mögött ott van a Mitel-nek, Európa új piacvezető cégének bevált technológiája

Az Ön számára talán új a név, de garantáljuk, hogy az általa kínált minőség és a szolgáltatás mindenben megfelel az Önök igényeinek és elvárásainak. 2014-ben a Mitel megvásárolta az Aastra céget, a BusinessPhone technológiájával együtt. Ennek eredményeképpen a Mitel ma már a legjelentősebb gyártó az európai üzleti telefóniában. Piacvezetőként a Mitel kitüntetett figyelmet szentel meglevő, BusinessPhone rendszert használó ügyfeleinek. Ennek részeként a technológia fejlesztések során mindig szem előtt tartja, hogy új, korszerű megoldásait a korábbi partnerek igényeinek megfelelően alakítsa és így vonzóvá tegye a további kapcsolat fenntartását.

Ha érdekli ajánlatunk, vagy több információra lenne szüksége régi BusinessPhone rendszerének cseréjéről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb!